Älvängens IK

Referat: Ösets BK - Älvängens IK

Äntligen en match i division 4, tyvärr händer det inte så ofta då serien är rumphuggen.
Vi åker till Majorna och gemytliga Gröna Vallen och hoppades på att få igång spelet samt bärga 3 poäng.
Första halvlek är långt under det vi kan prestera, vi får en billig straff som Julia sätter i nät utöver det har vi inte en vettig målchans. Passningsspelet, rörelsen och löpningarna funkar inte som det gjorde i våras.
I andra halvlek blir det bättre och när vi väl får in 2-0 målet höjer vi oss till en mer anständig nivå.
Nu ser vi ett par riktigt fina anfall och vi sätter ytterligare två mål och vinner matchen med 4-0.
Sammanfattningsvis är det bra att vinna matchen och vi håller nollan bakåt. Nu måste vi under kommande träningsvecka knyta upp knutarna som finns, vi kan så mycket mycket bättre än matcherna hittills i höst. Sen hade det varit tacknämligt om skadelistan blir kortare då vi har två matcher nästa helg...